Ontmoet Gerard en Pieter-Jan van Skol
Skol, dat zijn wij: Gerard en Pieter-Jan De Vis. Broers, beiden bourgondiërs en niet vies om de handen uit de mouwen te steken. Twee handen op een buik dus!
Van Spermalie tot Skol: dit is Gerard
De passie voor lekker eten zat er bij mij al vroeg in. Na mijn studies aan Hotelschool Spermalie en Hotelmanagement in Brugge, verruimde ik mijn horecakennis in zowel binnen- als buitenland. Om jou en onze andere klanten nog beter te bedienen, volgde ik een internationale cocktailcursus aan de European Bartender School in Barcelona.
Foodtruck en mobiele bar
In 2011 startte ik Decotent, een bedrijf dat feesttenten en springkastelen verhuurt. Na enkele jaren borrelde het idee in me op om weer de culinaire kant op te gaan. En zo ontstond Skol in 2015. Niet als het concept dat je nu kent, maar als mobiele bar en foodtruck voor evenementen.
Pieter-Jan al jaren de helpende hand op de events van Skol
Als vader van 3 kinderen verdiende ik mijn strepen tot nu toe in de bouwsector als werfleider. Onder mijn leiding hebben we dan ook het pand in Gijzenzele onder handen genomen. Naast mijn passie voor lekker eten en koken was ik al jaren de extra helpende hand bij Skol. Nu kies ik voluit voor een nieuw avontuur in de horeca.